'Effe helemaal niks' arrangement

Soms heb je van die momenten dat je het even helemaal hebt gehad. Je bent gewoon effe helemaal klaar met alles. Klaar met je werk, klaar met de kinderen die aandacht willen, klaar met het huishouden, klaar met……

Dit arrangement duurt 2½ uur en is speciaal voor alle hardwerkende (huis)vrouwen en moeders, die behoefte hebben aan een welverdiend moment van rust en ontspanning van lichaam en geest.

Wat gaan we doen?
Je wordt ontvangen met een lekkere koffie of thee zodat je alvast een beetje tot rust komt.

Daarna mag je gaan liggen op de comfortabele massagetafel en gaan we werken aan jouw totale lichamelijke ontspanning. Dit gebeurt in de vorm van een rug-, schouder- en nekmassage met warme rozenhoutolie.
De massage eindigen we met een ontspannende voetmassage.

Vanuit deze totale ontspanning mag je kiezen voor het vervolg, gericht op geestelijke ontspanning of inzicht.

Optie 1: de geleide meditatie
Tijdens het mediteren laat je je gedachten over verleden of toekomst los en probeer je zoveel mogelijk in het ‘nu’ te zijn. Door te luisteren, wordt je meegenomen in een visualisatie oefening. Op deze manier leer je te ontspannen om bij jezelf te komen en om te leren gaan met je grenzen.

Optie 2: een aura reading
Tijdens een aura reading (meer informatie vind je op deze website) wordt, als je daarvoor openstaat, je energie gelezen.
Een aura reading geeft jou inzicht. Het helpt je om keuzes te maken bij belangrijke vraagstukken (bijvoorbeeld over jouw werk, een nieuwe baan etc.).

Het resultaat
Een ontspannen gevoel in je lichaam, nieuwe inzichten en handvatten waardoor je je als herboren voelt!

Cadeau
Om dit ontspannen gevoel later (als je weer druk bent met van alles) nog eens op te roepen, krijg je van mij een speciaal mengsel van etherische oliën cadeau.

Gun jezelf dit 2½ uur durende verwen arrangement voor 99 euro.

Uiteraard is dit arrangement ook verkrijgbaar in de vorm van een cadeaubon

Schuiven naar boven