AURA READING

Je hebt er misschien weleens iets over gehoord: aura readen. De een vindt het heel normaal en de ander doet er wat lacherig over (misschien denkend aan een waarzegster met een glazen bol).
Over het algemeen zijn mensen vaak benieuwd naar het aura readen. Om wat duidelijkheid te geven over het aura readen, is een korte uitleg wel handig.

Simpel gezegd heeft aura readen te maken met het ‘lezen’ van energie. Iedereen heeft een energieveld om zich heen. Dat energieveld is niet zichtbaar, maar het is er wél. Een aura reader kan, als je je daarvoor openstelt, informatie uit jouw energieveld halen.

Vergelijk het maar met bijvoorbeeld WiFi of Bluetooth. Allerlei gegevens worden, onzichtbaar, verzonden en ontvangen. Ook al zie je het niet, je weet dat het gebeurt en je vindt het heel normaal.
Zo werkt het ook met een aura. Net als bij WiFi en Bluetooth is er niks engs of zweverigs aan. Het is er gewoon.

Waarom een aura reading?
Een aura reading geeft jou inzicht. Het helpt je om keuzes te maken bij belangrijke vraagstukken (bijvoorbeeld over jouw werk, een nieuwe baan etc.).
Soms is het niet makkelijk om duidelijk te maken waar je mee zit of ben je je niet bewust van mogelijke blokkades. Een aura reading zorgt er voor dat de coach snel tot de kern van ‘het probleem’ komt. Handig, want daarmee kunnen jullie sneller aan de slag met de oplossing!

En daarna?
Op verzoek krijg je na de aura reading een uitgewerkt verslag thuisgestuurd. Hiermee kun je zelf aan de slag, maar je kunt er ook voor kiezen om hier samen met mij mee aan de slag te gaan.

Meer weten over coach Ina Godrie? Klik hier

Schuiven naar boven