Coaching

Voor we starten met het coaching traject, wordt tijdens een oriëntatiegesprek eerst jouw hulpvraag vastgesteld. Van mijn kant hoor je of ik je kan helpen met jouw hulpvraag en hoe ik dat ga doen. Daarnaast krijg je ook tips en advies. Het oriëntatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Na dit gesprek heb je weliswaar inzicht gekregen in jouw ‘probleem’, maar misschien weet je niet direct hoe je de tips in de praktijk kan toepassen. Dan zit je met vragen als:

“Hoe pak ik dit nu aan?”
“Wat is mijn volgende stap?”
“Doe ik het wel goed?”

Voor deze vragen is het goed om een vervolgafspraak te maken.
Dit is het begin van een kort, effectief én betaalbaar coaching traject. Ik begeleid jou verder met deze vragen, we gaan samen aan de slag!

Als je besluit dat je geholpen wilt worden met je hulpvraag, spreken we het aantal sessies af. Een sessie duurt de eerste keer anderhalf uur, iedere volgende sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Elk coaching traject is uniek en afgestemd op jou. Coaching op maat dus!
De coaching methode bestaat uit diverse technieken. Vaak is het een combinatie van gesprekken, massage en ontspannings oefeningen.

Pr
ecies wat jij op dat moment nodig hebt.

 

Loopbaan Coaching

Of het nou een bewuste keuze is of een gedwongen keuze (na ontslag): de juiste keuze voor een nieuwe baan is niet altijd zo eenvoudig.
Soms heb je jarenlang hetzelfde werk gedaan en merk je dat je geen voldoening meer uit je werk haalt. Of je werkt ergens met veel
plezier en moet (bijvoorbeeld als gevolg van een reorganisatie) op zoek naar ander werk.

Wat de reden ook is, je moet je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt. En dat valt niet altijd mee.

Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen uit te zoeken. Een loopbaan coaching traject bij I.N.A. Coaching geeft antwoord op vragen als:
– Wie ben ik en wat wil ik?
– Wat vind ik belangrijk in werk?
– Wat zijn mijn competenties?
– Wat is mijn actieplan? Wat ga ik zelf doen en waar heb ik hulp bij nodig?
– Hoe ga ik succesvol solliciteren?

Ina Godrie is gecertificeerd loopbaancoach, aangesloten bij de NOLOC beroepsvereniging, die dagelijks mensen helpt bij het maken van de juiste keuzes en met jou op zoek gaat naar de nieuwe baan die bij jou past.

Neem contact op voor een oriënterend gesprek en een vrijblijvende offerte.

Coach voor coaches

In gesprek met collega coaches ervaar ik hun behoefte om af en toe te sparren met een andere professional. Als coach ben je altijd bezig met ‘de problemen’ van anderen. Maar hoe zit het met jezelf?

Praten met iemand die in hetzelfde werkveld zit geeft ruimte, herkenning en lucht. Daarnaast is ontspanning ook belangrijk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een goede massage. Gewoon even een keer aandacht voor jezelf.

Behoefte aan aan sparringspartner? Bel of mail mij voor een goed gesprek (en een lekkere bak koffie) om te kijken wat ik voor jou kan doen.

Meer weten over coach Ina Godrie? Klik hier

To the point...

“Ina is rustig, vriendelijk, to the point en gebruikt humor tijdens haar sessies.

Ze ziet je, zonder dat je zelf al te veel hoeft te zeggen of uit te leggen.

Heerlijk!”


Iris

Een ommekeer...

“Ik heb inmiddels een klus die bij mij past. Een uitdaging, het opstarten van een nieuw project.

Bij elke stap die ik zette om op dit punt te komen moest ik denken aan jouw vragen.

Een ommekeer, van het even helemaal niet weten naar zeker weten wat ik wilde.”


Sia

Eyeopener...

“Ook jij geeft me een eyeopener door me de tip te geven om even rustig te gaan zitten, enz. Daarmee kan ik mezelf ook helpen.

Verder wil ik je nog bedanken voor de hulp die je me gegeven hebt. Vooral het laatste gesprek was voor mij heel bijzonder, ik ben er een tijd stil van geweest, zo mooi.

Ina, je bent een kanjer!!!!

Door jou heb ik een mooie ervaring gehad en weet ik dat ik mezelf ook kan helpen maar als ik toch weer het padje kwijt raak dan zal ik zeker contact met je opnemen.”

Paula

Schuiven naar boven