Ina Godrie

In het kort iets over mij, want het gaat uiteindelijk om jou!

Ik ben Ina, een nuchtere en bevlogen coach, die op haar eigen wijze (en ook met humor) jou wil begeleiden. Dat doe ik als gespecialiseerd en gediplomeerd energetisch therapeut, masseur en Noloc erkend loopbaancoach.

Coach voor jou! 

Ik onderzoek graag met jou wat je op dit moment nodig hebt.
Hier kan ik achter komen door een aura lezing te doen en op die manier jouw energie te scannen. Zo ontdekken we wat er mogelijk dieper verborgen zit.

Afhankelijk van de uitkomst, kunnen daar gesprekken uit voortkomen, eventueel met huiswerkopdrachten.

De behandeling kan zich ook richten op ontspanning (in de vorm van oefeningen, geleide meditatie met Tarotduiding of een massage).

Er is veel mogelijk. Alles is maatwerk en uiteraard altijd in overleg met jou. Wat bij jou past en goed voelt. 

Vaak combineer ik een aura reading of coaching gesprekken met een ontspanningsmassage en ontspanningsoefeningen. Dit geeft je rust maar ook hernieuwde energie. Met deze combinatie van massages en coaching kan ik een compleet pakket leveren in mijn praktijk. Handig, want voor een gezonde geest heb je ook een gezond (ontspannen) lichaam nodig!

Meer weten?
Bel of mail mij. We kunnen ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en of ik voor jou de juiste coach ben. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.

Schuiven naar boven