Ina Godrie

In het kort iets over mij, want het gaat uiteindelijk om jou!

Ik ben Ina, een nuchtere Energetisch Integraal therapeut, maar ook een bevlogen Coach en Masseur. Op alle drie de terreinen ben ik gecertificeerd (als Loopbaancoach, Therapeut en Masseur).

Coach voor jou! 

Mijn uitgangspunt is, dat ik jou wil helpen bij het bekrachtigen van je kwaliteiten en mogelijkheden. Dat is de basis, maar voor mij is dat nog niet genoeg.

Vaak combineer ik een aura reading of coaching gesprekken met een ontspanningsmassage en ontspanningsoefeningen. Dit geeft je rust maar ook hernieuwde energie. Met deze combinatie van massages en coaching kan ik een compleet pakket leveren in mijn praktijk. Handig, want voor een gezonde geest heb je ook een gezond (ontspannen) lichaam nodig!

In mijn werk als Loopbaancoach kom ik steeds vaker klanten (maar ook andere coaches) tegen die maar doorjakkeren in hun enthousiasme. Ze hebben moeite met grenzen aan te geven en tijd te nemen voor ontspanning.

Uiteindelijk werkt dit niet. Niet voor niets hebben steeds meer mensen last van werkstress of een burn-out. Het is daarom belangrijk om hier op tijd iets aan te doen om dit te voorkomen.

Zelf vind ik het bijvoorbeeld prettig om naar de kapper of schoonheidsspecialiste te gaan. Een kapster die bezig is met mijn haar of een massage door de schoonheidsspecialiste werkt heel ontspannend voor mij.
Even niet met mijn werk bezig zijn en volledig aandacht voor jezelf krijgen, het zogenoemde ‘me time’. Zo laad ik mijzelf weer op om mijn werk te kunnen doen.

Meer weten?
Bel of mail mij. We kunnen ook een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek. Om te kijken welke mogelijkheden er voor jou zijn en of ik voor jou de juiste coach ben. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden.

Schuiven naar boven