COACHING

Voor we starten met het coaching traject, wordt tijdens een oriëntatiegesprek eerst jouw hulpvraag vastgesteld. Van mijn kant hoor je of ik je kan helpen met jouw hulpvraag en hoe ik dat ga doen. Daarnaast krijg je ook tips en advies. Het oriëntatiegesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Na dit gesprek heb je weliswaar inzicht gekregen in jouw 'probleem', maar misschien weet je niet direct hoe je de tips in de praktijk kan toepassen. Dan zit je met vragen als:

“Hoe pak ik dit nu aan?”
“Wat is mijn volgende stap?”
“Doe ik het wel goed?”

Voor deze vragen is het goed om een vervolgafspraak te maken.
Dit is het begin van een kort, effectief én betaalbaar coaching traject. Ik begeleid jou verder met deze vragen, we gaan samen aan de slag!

Als je besluit dat je geholpen wilt worden met je hulpvraag, spreken we het aantal sessies af. Een sessie duurt de eerste keer anderhalf uur, iedere volgende sessie duurt ongeveer 75 minuten.

Elk coaching traject is uniek en afgestemd op jou. Coaching op maat dus!
De coaching methode bestaat uit diverse technieken. Vaak is het een combinatie van gesprekken, massage en ontspannings oefeningen.

Precies wat jij op dat moment nodig hebt.Coach voor coaches

In gesprek met collega coaches ervaar ik hun behoefte om af en toe te sparren met een andere professional. Als coach ben je altijd bezig met 'de problemen' van anderen. Maar hoe zit het met jezelf?

Praten met iemand die in hetzelfde werkveld zit geeft ruimte, herkenning en lucht. Daarnaast is ontspanning ook belangrijk. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een goede massage. Gewoon even een keer aandacht voor jezelf.

Behoefte aan aan sparringspartner? Bel of mail mij voor een goed gesprek (en een lekkere bak koffie) om te kijken wat ik voor jou kan doen.


Meer weten over coach Ina Godrie? Klik hier