Een nieuwe start


De zomervakantie zit er voor de meesten van ons weer op. Vakantiefoto’s en verhalen zijn -via social media- gedeeld. Je hoopt dat het ontspannen gevoel nog even blijft hangen… maar helaas. Voor je er erg in hebt, zit je alweer in de doe-modus.
Voor mij geeft zo’n einde van een periode ook een weemoedig gevoel. Het is weer voorbij, wat ging het toch snel.


Aan de andere kant is de maand september ook de maand waarin opleidingen, cursussen, teamsporten en muziekclubs starten. De start van een theater jaar, de aankondiging van nieuwe films en series op tv. Het geeft mij altijd een soort ‘nieuwjaar’ gevoel. Het begin van nieuwe dingen, spannend vind ik dat!

Wat heb ik gedaan in de afgelopen weken?
Ik kan wel zeggen: niet veel. Daarom van mijn kant geen wilde vakantiereizen of spannende reisverhalen.

Wat dan wel?

De afgelopen periode staat in het teken van verhuisactiviteiten. Na 7 jaar heb ik om verschillende redenen besloten om mijn praktijk te verhuizen. Het vertrouwde adres in de stationsbuurt in het centrum te verlaten voor Alkmaar Noord.

Heerlijk terug op het adres waar ik ooit gestart ben en waar nu door verhuizing van mijn oudste zoon weer ruimte is gekomen.

De verbouwing heb ik geheel uitbesteed, want ik ken mijn kwaliteiten. Eigenlijk heb ik mij de afgelopen tijd alleen maar druk gemaakt over zaken als: welke kleuren, stoelen en kast staan het best in mijn praktijkruimte? Nieuwe, frisse en natuurlijke kleuren en een nieuwe inrichting.
Een volwaardige praktijk waarin ik weer vele klanten op weg kan helpen met coaching, aura readen en je laten bijkomen van alledaagse druk(te) door een heerlijke ontspannende massage.

Nieuw maar toch vertrouwd
Op de valreep van augustus is er een nieuwe start van I.N.A. Coaching op een andere locatie: Kwikstaartlaan 49 in Alkmaar.

Ik nodig je van harte uit om zelf het eindresultaat te komen bewonderen. De koffie en thee staan voor je klaar.
Tot gauw!

Liefs,
Ina Godrie

Een nieuwe start
Schuiven naar boven